Twitter Facebook

Notícia: detall

2013
28 Jun

Llibres pel proper curs i programa d'intercanvi

L'AMPA ofereix a les famílies associades la gestió de la compra de llibres com un servei més del voluntariat dels membres de l'AMPA. Considerem que, malgrat la complexitat que suposa, és un servei que permet gaudir dels avantatges d'una compra conjunta en benefici de totes les famílies.

Així mateix, els alumnes d'ESO tenen la possibilitat de participar al programa Intercanvi 2013 que permet intercanviar una part dels llibres i, en conseqüència, reduir la factura escolar a les famílies. Recordeu que per alumnes d'ESO s'inicia els dies 1 i 2 de juliol a la Biblioteca municipal.

Amb l'entrega de notes de final de curs, tots els alumnes que han aprovat (o amb només una o dues assignatures per recuperar al setembre) ja tenen la llista dels llibres que utilitzaran el proper curs.

No obstant els esforços per coordinar i ajustar els llibres que entrarien al programa Intercanvi 2013, finalment es va haver de tancar la llista amb la possibilitat oberta (però no assegurada) que pugui entrar-hi algun llibre més.

En cas que finalment s'incorporessin nous llibres al programa Intercanvi 2013, quan es rebin els llibres del proper curs a la biblioteca (dies 10 i 11 de juliol), es passarà la llista actualitzada per fer la reserva via AMPA.

Per tant, a tothom que participi al programa d'intercanvi recomanem que no es realitzi cap pagament dels llibres fins passat el dia 11 de juliol (hi ha termini fins el 21 d'agost).

Recordem el calendari del programa Intercanvi 2013:

  • ENTREGA DE LLIBRES (portar els llibres d'aquest curs a la biblioteca): 1 i 2 de juliol de 2013 (ESO) de 10 a 13h i de 15 a 18h
  • RECOLLIDA DE LLIBRES (anar a recollir els llibres del curs que ve a la biblioteca): 10 i 11 de juliol de 2013, de 10 a 13h i de 15 a 18h


Més informacióActivitatsInstitut VidreresVidreres