Twitter Facebook

Notícia: detall

2013
03 Set

A punt per l'entrega de llibres!

Tot l'estiu hem estat treballant i vetllant per tenir-ho tot a punt per fer l'entrega de llibres els dies 5 i 6 de setembre de 16 a 20h. La Lourdes pot donar fe de la feinada que ha suposat. Però el fet que una gran majoria de famílies hagueu fet la comanda a través de l'AMPA demostra que l'esforç ha valgut la pena!

L'entrega de llibres es farà per a tothom qui hagi fet la comanda des de l'AMPA. Recordeu portar el resguard de pagament tant de l'AMPA com dels llibres.

Durant l'entrega de llibres aprofitarem per verificar les dades d'inscripció a l'AMPA, moltes de les quals ens han arribat correctament però algunes de manera incompleta.

Tingueu present que aquests dos primers dies només s'entregaran els llibres d'aquells alumnes que havien passat de curs el juny o tant sols havien de recuperar una o dues assignatures aquest setembre.

Els qui estigueu pendents dels resultats d'examens de setembre (3 o més assignatures), quan disposeu de totes les notes i fins el dia 10 de setembre podreu entregar la butlleta de comanda i fer el pagament corresponent. En aquest cas l'entrega de llibres es realitzarà el dia 13 de setembre de 4 a 6 de la tarda.

 ActivitatsInstitut VidreresAMPA Ins Vidreres