Twitter Facebook

Notícia: detall

2014
12 Jun

Defensem l'escola catalana!

La FaPaC, membre de Somescola, és una de les entitats cíviques i educatives impulsores d'aquesta acció reivindicativa amb la qual volem deixar palès el nostre rebuig generalitzat a la LOMCE.

El proper dissabte 14 de juny, a les 18:00 h, a Barcelona sortim totes i tots al carrer!

Punt de trobada: Passeig de Sant Joan amb Gran Via. La marxa recorrerà alguns carrers cèntrics de la ciutat. Us hi esperem!

Animem a les famílies a participar en la mobilització que hem convocat per defensar públicament l'escola catalana i el model d'immersió lingüística.

La gran cercavila reivindicativa transcorrerà per diversos carrers cèntrics de Barcelona sota el lema “Per un país de tots, decidim escola en català, de qualitat i per a tothom”. A més, hi haurà una gran concentració de capgrossos com a símbol de la tenacitat de l'escola catalana.

Consulteu la web FaPaC on s'aniran publicant les darreres novetats com els detalls del recorregut.

No hem de permetre la fractura social i la pèrdua cultural que les sentències i l'aplicació de la LOMCE suposarà: escoles amb llengües vehiculars diferents, reducció del pes de la llengua i la cultura catalanes en el sistema educatiu. La mobilització serà una gran oportunitat per defensar el model vigent que funciona amb èxit a Catalunya des de fa anys i que és fruït del consens i un factor d'integració ciutadana.

NO HI FALTEU!

Serà una mobilització de país i volem que sigui multitudinària!


Més informacióAMPA Ins VidreresEnsenyamentFapac