Twitter Facebook

Notícia: detall

2014
15 Jun

Novetats en la proposta d'activitats extraescolars

Enguany ens avancem en exposar-vos les nostres intencions en relació a la proposta d'activitats extraescolars pel proper curs, perquè creiem que és interessant que les pugueu començar a valorar i ens ajudeu a anar-les planificant.

Les activitats que es preveu oferir són:

  • Tècniques d'Estudi: de caràcter trimestral, és un taller d'una hora setmanal molt útil per incidir en la millora del rendiment de les hores dedicades a estudiar i fer els deures, cadascú des de les seves potencialitats pròpies. Especialment indicat per alumnes de 1r i 2n d’ESO.
  • Espai d'Aprenentatge Compartit: com a recurs flexible, amb la idea d'obrir alguna/es tarda/es a la setmana la Biblioteca de l'institut per a estudiar i fer deures individualment o en grup i amb el suport d'adults, que pugui servir per trobar el recolzament necessari (entre els companys o amb adults) per seguir les matèries dels cursos sense perdre pistonada. Es preveu subvencionar de manera important aquesta activitat per tal que tingui un cost molt simbòlic i pugui esdevenir de manera efectiva un recurs útil i flexible pels alumnes.
  • Curs d'Alemany (nivell inicial): per aquells alumnes amb inquietud d'aprendre altres idiomes.
  • Escacs: un joc amb efectes beneficiosos, perquè es treballa la concentració, la memòria, el càlcul mental, promouen la capacitat d'autocrítica i són un aprenentatge del qual es pot gaudir tota la vida.
  • Curs de Cuina: l'històric curs de l'AMPA, d'unes quantes sessions que acostumen a programar-se pels voltants de Setmana Santa.

Com podeu veure, el proper curs no s'ofereix una extraescoar d'Anglès, malgrat l'aposta de l'AMPA per l'aprenentatge d'aquest idioma és molt ferma. Però pel curs vinent hem canviat el plantejament. Us expliquem per què aquí.

Seguidament adjuntem un formulari de preinscripció a les activitats extraescolars per saber l'interès que generen i els horaris més convenients per planificar-les.

Qualsevol dubte que tingueu, no dubteu en contactar amb nosaltres!


Més informacióDocumentsActivitatsAMPA Ins Vidreres