Twitter Facebook

Notícia: detall

2014
20 Jun

Llibres pel curs 2014-15 i programa d'intercanvi

L'AMPA ofereix a les famílies associades la gestió de la compra de llibres com un servei més del voluntariat dels membres de l'AMPA. Considerem que, malgrat la complexitat que suposa, és un servei que permet gaudir dels avantatges d'una compra conjunta en benefici de totes les famílies.

Així mateix, l'AMPA també col·labora amb el programa Intercanvi 2014 que permet intercanviar una part dels llibres i, en conseqüència, reduir substancialment la factura escolar a les famílies d'alumnes d'ESO.

És molt important que sapigueu que serà condició imprescindible participar al programa d'intercanvi per poder tenir accés a ajudes en la compra de llibres.

Amb l'entrega de notes de final de curs, tots els alumnes que han aprovat (o amb només una o dues assignatures per recuperar al setembre) ja tindran la llista dels llibres que utilitzaran el proper curs.

Per adquirir els llibres a través de l'AMPA, cal que sigueu o us feu socis.

Tots els alumnes que passin de curs poden fer la RESERVA de llibres en els terminis següents:

  • ESO: fins 1 de juliol (de 9 a 13h)
  • Batxillerat: fins el 9 de juliol (de 9 a 13h)

En aquests casos (només els que saben segur que passen de curs), el calendari d'ENTREGA de llibres serà el següent:

  • ESO: dia 28 de juliol, de 16 a 20h
  • Batxillerat: dia 4 de setembre (de 16 a 20h)

Pels alumnes que necessitin recuperar assignatures per assegurar que superen el curs, la informació es passarà a l'entrega de notes de setembre.

No obstant, independentment de les recuperacions, heu de saber que tothom qui vulgui participar al Programa d'Intercanvi de llibres, ha d'apuntar-s'hi durant els dies 30 de juny o 1 de juliol a la Biblioteca Municipal.

Tot i que tota la informació de l'intercanvi de llibres la trobareu al web de l'Ajuntament de Vidreres, us recordem el calendari del programa Intercanvi 2014:

  • INSCRIPCIÓ AL PROGRAMA D'INTERCANVI (i entrega de llibres excepte si hi ha matèries suspeses): 30 de juny i 1 de juliol de 2014 (ESO) de 10 a 13h i de 15 a 18h
  • RECOLLIDA DE LLIBRES D'INTERCANVI JULIOL (anar a recollir els llibres del curs que ve a la Biblioteca municipal): 16 i 17 de juliol de 2014, de 10 a 13h i de 15 a 18h
  • RECOLLIDA DE LLIBRES D'INTERCANVI SETEMBRE (només alumnes amb matèries per recuperar) 9 i 10 de setembre, de 10 a 13h i de 15 a 18h a la Biblioteca municipal.

Finalment, us enllacem informació important de l'AMPA:


Més informacióActivitatsInstitut VidreresVidreres