Twitter Facebook

Notícia: detall

2014
13 Set

Molt bon curs!


Sant tornem-hi, un altre inici de curs.

Ho podem verbalitzar amb molts matisos: amb desànim, indiferència o amb motivació, amb frustració o amb esperit de superació, amb intenció d'entorpir o amb intenció de construir, amb egoisme o amb companyerisme.

La Junta de l'AMPA us convida a tots (mares i pares, alumnes, docents) a ser positius i a imaginar un curs des de la vessant més optimista. És la nostra fita. Hem preparat aquest curs des d'aquesta perspectiva i treballarem per fer-ho possible conjuntament amb l'equip directiu de l'Institut.

Així doncs, molt d'ànim! Si sumem esforços, entre tots ho aconseguirem.

I per reflexionar sobre la importància de ser positius i de destacar el millor dels altres, us convidem a veure el curtmetratge següent. Segur que us agradarà!

I doncs això, que tingueu mares, pares, alumnes, docents, ... Molt Bon Curs!

També us convidem a que exploreu la pàgina web, que ha de convertir-se en el centre neuràlgic de les principals comunicacions amb tots vosaltres, entre les quals la informació i la inscripció a les activitats extraescolars així com altres activitats adreçades a mares i pares i també familiars.

I, per descomptat, per a una informació més del dia a dia i fluïda, podeu seguir-nos i participar a la nostra pàgina de Facebook i Twitter.

 VidreresInstitut VidreresAMPA Ins Vidreres