Twitter Facebook

Notícia: detall

2014
16 Set

Extraescolars a punt!

Aquest curs hem ampliat l'oferta d'activitats extraescolars.Hi trobareu des d'activitats d'estudi i aprenentatge fins a activitats esportives. I també hi trobareu altres activitats per a mares i pares o activitats familiars.

Totes les activitats començaran el mes d'octubre però les inscripcions estan obertes des del dia 15 de setembre fins el dia 25, a través d'aquesta pàgina web (apartat Serveis).

Volem aprofitar per posar l'accent en una nova activitat que pretén fer de nexe d'unió entre l'activitat extraescolar i la pròpia de l'Institut, acompanyant els alumnes en el seu estudi i a l'hora de fer els deures.

L'anomenem Espai d'Aprenentatge Compartit perquè pretén ser un espai de recolzament entre companys i companyes però també amb persones més grans per seguir i ajudar a seguir les matèries durant el curs.

Aquesta activitat que iniciem, serà de caràcter gratuït durant el primer trimestre d'aquest curs, i d'una quota molt moderada a la resta amb la intenció de que sigui un recurs útil i flexible per tots els alumnes.

 Institut VidreresAMPA Ins VidreresActivitats