Twitter Facebook

Notícia: detall

2015
04 Feb

Equip, valors, integració, respecte i compromís amb la LegoLeague

Un any més alumnes de l'Institut de Vidreres han participat a la lliga de robòtica First Lego League. El dissabte 24 de gener varen participar alumnes de 3r d'ESO i el diumenge 25 ho varen fer els de 4t.

Des dels inicis l'AMPA sempre hem agraït i valorat molt positivament aquesta iniciativa de l'institut i hem proporcionat tot el nostre suport.

Aquesta activitat, que és de caràcter voluntari, es prepara des del mes d’octubre. Els alumnes han de preparar un treball científic i construir i programar un robot amb peces Lego, que ha d’executar un seguit de tasques fixades.

La robòtica tal com l'enfoquen a l'institut és una eina magnífica per aprendre a treballar en equip i fomentar valors com la integració, el respecte i el compromís.

Qui els ha orientat i acompanyat en aquest projecte ha estat la professora de tecnologia Mònica Mascort, que amb la seva paciència i empatia ha aconseguit que un grup d'alumnes hagin canviat hores de jugar al Clash of Clans o altres activitats d'oci, per dedicar-les a preparar el robot i el treball científic.

Aquest ha estat el primer any que ha participat un grup d’alumnes de tercer, i la veritat és que han fet un gran paper, doncs han aconseguit el premi per el treball científic. El seu treball estava relacionat amb la geografia. Varen pensar que era més eficaç aprendre les comunitats autònomes amb un mapa de Lego, on s’ha de muntar peça per peça seguint les instruccions i després posar-hi les banderes i els noms, en comptes de pintar de diferent colors cada comunitat autònoma com fan al col·legi.

Des de l'AMPA de l'Institut volem felicitar a tots els participants i agrair la desinteressada dedicació de la Mònica Mascort.


Més informacióAMPA Ins VidreresActivitatsInstitut Vidreres