Twitter Facebook

Notícia: detall

2015
21 Mar

L'èxit de compartir projectes

A l'institut es fan moltes coses, i n'hi ha força on l'AMPA hi aporta idees, il·lusió, energia i recursos.

Això ha portat a un agraïment mutu entre el Claustre docent i l'AMPA: uns agraïm que s'ens tingui en compte i uns altres agraeixen poder comptar amb el nostre suport. Fantàstic, oi?

Us ho expliquem perquè en realitat és una tasca que només es pot fer des del suport de totes les famílies sòcies de l'AMPA.

Darrerament s'han iniciat tres nous projectes conjunts:

  • L'enjardinament dels patis interiors: és una iniciativa que lidera amb empenta el professor d'educació física Enric Olmos i que pretén transformar en positiu els espais que molts alumnes veuen cada dia, fent-los més amables i agradables a la vista. És un projecte que poc a poc s'ha d'anar ampliant, i on és probable que en algun moment us demanem ajuda.
  • La millora del cablejat de xarxa: una idea de l'equip docent del Cicle Formatiu de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, i que ha esdevingut una realitat i una gran oportunitat de pràctica real dels alumnes del cicle. Podeu veure'n fotos al nostre Facebook
  • L'ampliació de les pistes de bàsquet del pati: a petició del departament d'educació física i amb pressupost de l'AMPA, durant els dies de vacances de Setmana Santa està previst col·locar dos jocs nous de cistelles de bàsquet que permetran passar de 2 a 4 camps de bàsquet i, per tant, disposar d'un espai lúdic-esportiu per cada curs d'ESO a les hores del pati.

Aquests són els recents, però continuem treballant conjuntament en:

  • El projecte English Challenge, amb el suport que proporciona l'AMPA al departament de llengües estrangeres per intentar anivellar l'anglès dels alumnes en els primers cursos d'ESO.
  • El projecte Xerpa, que us explicàvem en una notícia recent.
  • La inversió en material educatiu i en activitats singulars, com la robòtica
  • La participació en festes i activitats de l'institut. Col·laborem en la festa de Sant Jordi i ara ja ens tocarà organitzar la Festa de final de curs de 4t d'ESO. Per tant, ja aprofitem per demanar voluntaris/es a les famílies amb alumnes a 4t d'ESO per fer-la grossa!

També cal dir que també participem activament en projectes de més abast, com són:

  • Sistema Integrat de Llibres de Vidreres, treballant-ho conjuntament amb l'AMPA del Salvador Espriu, l'APA del Sant Iscle i l'Ajuntament a través del programa municipal d'intercanvi de llibres. Aquest sistema on-line ha de permetre integrar i simplificar la venda de llibres, la participació a l'intercanvi i la sol·licitud d'ajudes. Ja us ho explicarem amb detall quan estigui més avançat!
  • Carril bici Vidreres-Sils-Maçanet-Riudarenes des d'un treball conjunt molt interessant de la Comunitat Educativa del conjunt de municipis per estirar a polítics a donar-hi resposta. Podeu entendre'l a la noticia del Punt Avui.

Gràcies a tots i totes per formar part de l'AMPA i fer tot això possible!

 InversionsAMPA Ins VidreresInstitut Vidreres