Twitter Facebook

Notícia: detall

2015
30 Abr

Un sistema innovador per a les famílies d'alumnes de Vidreres

Aquest any estem fent una cosa molt interessant i innovadora: ens hem posat d'acord totes les AMPA de Vidreres i l'Ajuntament per fer possible un sistema que faciliti a les famílies (i a tothom) la gestió dels serveis que oferim les AMPA, la participació al Programa d'Intercanvi de Llibres Reutilitzables de Vidreres i la sol·licitud i resolució dels ajuts socials.

Durant la segona quinzena de maig n'hem de fer el llançament i necessitem persones voluntàries com tu per ajudar a utilitzar-lo a tothom qui ho necessiti. Pots ajudar-nos! Apunta't en aquest formulari!

Va ser després de l'última campanya de socis i venda i intercanvi de llibres, amb la complexitat que suposa gestionar també les revàlides del mes de setembre, que des de l'AMPA de l'institut vam tenir clar que havíem de canviar coses per fer aquesta tasca més assumible i més àgil per les voluntàries i els voluntaris que s'hi dediquen.

Però no crèiem en fer-ho sols. Vam pensar que estaria molt bé trobar sinèrgies i interessos compartits amb l'APA Sant Iscle, l'AMPA Salvador Espriu i també l'Ajuntament amb el programa municipal d'intercanvi de llibres.

En un procés d'acostament molt interessant entre tots, vam acordar que tots compartiríem el projecte, i ens vam posar a dissenyar-lo amb la idea que el sistema permeti que les famílies tinguin un únic entorn on gestionar l'associació a les AMPA, la participació al programa d'intercanvi de llibres, la sol·licitud d'ajudes i la precomanda i compra de llibres, material escolar,... encara que una família tingui fills a diferents centres educatius de Vidreres.

Actualment estem iniciant les primeres proves del sistema per detectar errors i anar-lo pulint, i és emocionant!

Anem sobre calendari previst però no podem badar, perquè hem de posar-lo en funcionament la segona quinzena de maig.

A més a més, el sistema implicarà una necessària ajuda a totes les famílies per donar-se d'alta i explicar-los el seu funcionament. No és complicat però estarem preparats per ajudar a qui convingui.

És per això que enguany necessitem que tots els que pugueu us apunteu de voluntaris al programa d'intercanvi de llibres. Us podeu apuntar en el formulari que ha preparat el Centre Cívic.

Ens hi ajudeu? També poden participar de voluntaris alumnes majors de 16 anys!


Més informacióProjectesAMPA Ins VidreresVidreres