Twitter Facebook

Notícia: detall

2015
31 Mai

Sistema SAVI... GO!

Demà dilluns dia 1 de juny a la tarda s'inaugurarà el Sistema SAVI (Serveis de les AMPA de Vidreres i Intercanvi de llibres) i ja hi podreu accedir.

Per a què serveix el SAVI?

 • Podreu fer-vos socis de les AMPA (registre i pagament) i així poder gaudir de les seves avantatges (compra de material i llibres a preus reduïts, extraescolars, ...) i fareu possible totes les accions de suport educatiu al centre i a les famílies. Mira la nostra infografia per conèixer tot el que és possible gràcies als socis de l'AMPA!
 • Podreu dir si fareu intercanvi de llibres i coneixereu els llibres que pots portar i rebre.
 • Podreu fer la compra de llibres i material escolar (precomanda, comada i pagament).
 • Tindreu informació sobre els ajuts socials per la compra de llibres i material escolar.
  • Les famílies us hi heu d'inscriure mitjançant un únic representant legal, introduint les dades dels alumnes que estan al vostre càrrec, independentment del centre educatiu de Vidreres on estudiïn.

   Com funciona el SAVI?

   Per ajudar-vos a utilitzar el sistema, hem preparat un breu Manual d'Usuari perquè entengueu i pugueu seguir els passos que cal fer, pensant que els vostres fills i filles segur que també us poden ajudar.

   Què hem de fer si necessitem ajuda pel SAVI?

   Podeu rebre suport per part dels voluntaris i voluntàries que estaran a la vostra disposició per ajudar-vos en els punts i horaris següents:

   • Escola Salvador Espriu (sala d'informàtica):
    • de l'1 al 5 de juny de 9 a 10h i de 16 a 17h
    • del 8 al 15 de juny de 14 a 15h
   • Biblioteca i Centre Cívic de Vidreres: de l'1 al 15 de juny de 9:30 a 13:30 i de 16 a 20h

   Quan s'ha de fer el registre al SAVI?

   És important que us registreu abans del dia 15 de juny, perquè el sistema està vinculat a l'intercanvi de llibres i a la tramitació dels ajuts per llibres i material escolar, i perquè així tindreu a disposició l'equip de voluntaris per ajudar-vos en qualsevol dubte.

   Accés al sistema SAVI

Poden haver-hi errors?

Portem molts mesos treballant-hi i seguim treballant-hi intensament per fer que tot funcioni com cal.

No obstant, us demanem una mica de paciència si resulta que per algun motiu desconegut falla quelcom. Ja sabeu que el rodatge d'un nou sistema pot tenir aquestes coses... Però us podem garantir que hi posarem tot el nostre esforç per solucionar de la millor manera possible totes les incidències que puguin haver-hi, que esperem que siguin poques.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!


Més informacióVidreresProjectesAMPA Ins Vidreres