Twitter Facebook

Notícia: detall

2015
12 Set

Nou curs, new challenges!

Comença un nou curs, com si res, i ja ho tenim gairebé tot a punt.

Com l'any passat, volem que tots el comencem amb motivació, esperit de superació i construint companyerisme i bon ambient.

Si el curs passat no va ser prou bo, fem un "reset" i imaginem-nos aquest nou curs amb il·lusió renovada.

És una mica com els nervis als exàmens, que no serveixen de cap ajuda i és millor deixar-los de banda: imaginem-nos doncs un curs esplèndid, amb totes les famílies motivades, els professors i professores genials i els alumnes amb inquietuds desbordants. I fem-ho possible malgrat sempre trobarem excepcions. Però que siguin això, excepcions noves!

Siguem comprensius amb la raó dels altres i posem-hi voluntat d'entesa. Hem d'aconseguir que l'experiència de tota la comunitat educativa de l'institut (professorat, treballadors, alumnes i famílies) sigui molt bona perquè d'aquesta manera tot són beneficis per tothom. Aquest és un gran repte que l'AMPA assumeix per treballar-hi:

"The best and most beatiful things in the world cannot be seen, heard, or even touched, they must be felt with the heart" - Helen Keller. Veieu el curtmetratge següent, que segur que us agradarà!

Així com l'any passat teníem l'important repte de fer possible el SAVI entre totes les AMPA i l'Ajuntament de Vidreres, i ens n'hem sortit molt satisfactòriament, aquest any ens plantegem un repte molt important: impulsar l'elaboració d'un projecte d'ensenyament i aprenentatge d'anglès a nivell de tot Vidreres (new challenges!) conjuntament amb totes les entitats del món educatiu del municipi. Esperem comptar amb la col·laboració de tothom!

Finalment, donar-vos les gràcies a totes les famílies sòcies de l'AMPA, perquè amb el vostre recolzament som capaços d'ajudar a millorar l'experiència dels nostres fills i filles al seu pas per l'institut. I animem a les famílies que encara no ho són a sumar-s'hi! Podeu recuperar els principals projectes i activitats: infografia.

MOLT BON CURS a tothom: mares, pares, docents i alumnes!

 VidreresInstitut VidreresAMPA Ins Vidreres