Twitter Facebook

Notícia: detall

2016
29 Mai

Creix la participació a la 2a bicicletada #RiMaViSi

La 2a bicicletada familiar del projecte de camí ciclable dels municipis de Riudarenes, Maçanet, Sils i Vidreres (RiMaViSi) va assolir pràcticament la cinquantena de participants.

Tot i que el dia va començar amb boira pixanera, el fet de transcórrer sense gran assolellada va ser un factor a favor per completar sense problemes els 37 quilòmetres del recorregut circular que estava previst.

Vam començar a Maçanet -davant de l'Escola Sant Jordi-, ens vam dirigir a Sils passant per la Torre de Marata i els Estanys i -passant per l'Avinguda Selva- ens vam dirigir cap a Mallorquines i Can Maleta (Riudarenes), un punt de pas molt important i complicat de la connexió RiMaViSi entre Riudarenes i Sils.

Des d'allà vam arribar a Vallcanera, on vam parar per esmorzar als voltants del Centre Cívic.

Vam seguir cap al golf PGA Catalunya seguint el camí de Sant Jaume i allà vam agafar la Ruta Termal, via verda cap a Caldes de Malavella, on vam arribar per dinar a la Font de la Vaca.

Sortint de Caldes vam parar al Camp dels Ninots on en Xavier Viñas, professor de l'Institut Vidreres, ens va explicar la importància natural de tota la plana de La Selva i de les excavacions que tenen lloc actualment allà.

Tot seguit, directes a Vidreres on a la plaça de l'església vam fer una aturada "reivindicativa" prèvia a dirigir-nos a Can Castells per creuar la gran barrera històrica de la N-II. Ho vam poder fer de forma segura gràcies a l'ajuda dels municipals de Vidreres i Maçanet. De fet, cal agrair la tasca de les policies locals de tots els municipis que han garantit la seguretat en els passos complicats del recorregut.

L'arribada de nou a Maçanet la vam fer per la urbanització El Molí i abans de les cinc de la tarda, sense presses, ja tornàvem a ser davant de l'Escola Sant Jordi, amb sorpresa inclosa de l'organització que va convidar a refresc per tothom.

La propera bicicletada familiar ja es pogramarà de cara a la tardor. I no hi podeu faltar!

 AMPA Ins VidreresProjectesActivitats