Benvolgudes famílies,

Cada any en aquestes dates iniciem la preparació de la venda i reciclatge de llibres per el proper curs 2021-2022. A continuació us detallem el calendari i les plataformes disponibles.


Per els alumnes que es matriculin a la ESO la gestió dels llibres, tant el reciclatge com la compra de llibres nous, es gestiona a través de la plataforma on-line SAVI: https://ampa.enginydigital.cat/AmpaVidreres

Els llibres nous que es comprin a través del SAVI, s’entregaran el primer dia de classe directament a l’alumne.


Per els alumnes que es matriculin a BATXILLERAT,  la gestió dels llibres, tant el reciclatge com la compra de llibres nous, es gestiona a través de la plataforma on-line IDDINK http://www.iddink.cat.

Els alumnes podran adquirir llibres nous o bé ecoBooks de qualsevol llibre de text i d’algunes lectures. En el cas dels  ecoBooks, s’aconsegueix un estalvi del 60% respecte el seu PVP.

La plataforma funciona com qualsevol altra web de venda on-line. Els llibres s’entregaran al domicili de cada alumne i el funcionament el trobareu explicat en el següent vídeo https://vimeo.com/346361089.

Els llibres  ecoBooks del curs 20-21, s’han de retornar a l’institut el dia 13 de juliol.


L’import de la quota de l’AMPA és de 30€ per família. Recordem que per realitzar la compra de llibres, tant d’ESO com de BATXILLERAT, cal haver abonat la quota del curs 20-21. Per les famílies que tinguin algun fill a ESO i un altre BATXILLERAT, s’ha previst fer una transferència per abonar una de les dues quotes d’AMPA que haureu pagat. Si us trobeu en aquest supòsit envieu-nos un correu a ampa@ampaiesvidreres.org indicant el compte corrent on voleu que us retornem els diners.

Amb els diners de les quotes es finança, entre altres coses, la contractació d’una persona que realitza la tasca d’auxiliar de conversa en anglès. Amb la incorporació d’aquest professional es poden fer classes de conversa en grups reduïts dins l’horari lectiu. Aquesta activitat té molt bona acollida tant per part de l’equip docent com per els mateixos alumnes.

Per qualsevol dubte podeu contactar amb l’AMPA al correu ampa@ampaiesvidreres.org

Des del Centre Cívic i la Biblioteca, en els horaris establerts,  es dona suport per a la plataforma SAVI.

Per dubtes de la plataforma Iddink podeu contactar al telèfon 902.56.54.11 o al correu info@iddink.cat. La Junta de l’AMPA necessita incorporar nous pares i mares que tinguin ganes de col·laborar amb les activitats que s’organitzen. Animeu-vos i contacteu amb nosaltres mitjançant el correu ampa@ampaiesvidreres.org