Benvolgudes famílies,

Cada any en aquestes dates iniciem la preparació de la venda i reciclatge de llibres per el proper curs 2020-2021.

Aquest any donades les circumstàncies especials fruit del COVID-19 en què ens trobem, farem alguns canvis respecte anys anteriors i que tot seguit us expliquem.

Per els alumnes que es matriculin a la ESO la gestió dels llibres, tant el reciclatge com la compra de llibres nous, es gestiona a través de la plataforma on-line SAVI: https://ampa.enginydigital.cat/AmpaVidreres

Com a novetat d’aquest any, no hi haurà un dia fixat per recollir el llibres comprats, sinó que s’entregaran el primer dia de classe directament a l’alumne.

Per els alumnes que es matriculin a BATXILLERAT, com a novetat d’aquest any, la gestió dels llibres, tant el reciclatge com la compra de llibres nous, es gestiona a través de la plataforma on-line IDDINK www.iddink.cat. Amb aquest canvi els alumnes podran gaudir de qualsevol llibre reciclat, anomenats per Iddink com a ecobooks, amb un estalvi del 60%. La plataforma funciona com qualsevol altra plataforma de venda on-line. Els llibres s’entregaran al domicili de cada alumne i el funcionament el trobareu explicat en el següent vídeo:

L’import de la quota de l’AMPA és de 30€ per família. Recordem que per realitzar la compra de llibres, tant d’ESO com de BATXILLERAT, cal haver abonat la quota del curs 20-21. Per les famílies que tinguin algun fill a ESO i un altre BATXILLERAT, s’ha previst fer una transferència per abonar una de les dues quotes d’AMPA que haureu pagat. Si us trobeu en aquest supòsit envieu-nos un correu a ampa@ampaiesvidreres.org indicant el compte corrent on voleu que us retornem els diners.

Amb els diners de les quotes es finança, entre altres coses, la contractació d’una persona que realitza la tasca d’auxiliar de conversa en anglès. Amb la incorporació d’aquest professional es poden fer classes de conversa en grups reduïts dins l’horari lectiu. Aquesta activitat té molt bona acollida tant per part de l’equip docent com per els mateixos alumnes.

Per qualsevol dubte podeu contactar amb l’ampa al correu ampa@ampaiesvidreres.org o al web de l’ampa.

Des del Centre Cívic i la Biblioteca, en els horaris establerts, es dona suport per a la plataforma SAVI.

Per dubtes de la plataforma Iddink podeu contactar al telèfon 902.56.54.11 o al correu info@iddink.cat.