L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Institut Vidreres és una entitat sense afany de lucre que agrupa tots els pares i mares del centre.

Està reconeguda legalment al registre d’associacions i les seves funcions estan regulades per un decret de la Generalitat de Catalunya. El finançament econòmic de l’AMPA funciona amb la quota que aporten els seus socis i sòcies.

L’AMPA és el principal interlocutor de l’institut amb el col·lectiu de famílies.

Des de la participació voluntària, l’AMPA:

  • Permet als pares i mares reflexionar i opinar sobre el funcionament quotidià de l’institut i sobre temes educatius d’abast més general.
  • Participa de forma oberta i activa en la vida del centre per dinamitzar la seva activitat i per promoure projectes complementaris a l’estudi.
  • Administra i gestiona els recursos que aporten les famílies.
  • Facilita la prestació de serveis i activitats fora de l’horari lectiu.

Des de la participació voluntària, l’AMPCom puc formar part de la Junta?

La Junta de l’AMPA està oberta a tots els pares i les mares d’alumnes que vulguin formar-ne part. La col·laboració i la participació de tots resulta molt positiva, tant per una millor distribució de les tasques com per l’aportació d’idees que milloren i agiliten els objectius de tots.

Podeu participar-hi fent-vos voluntaris/es per col·laborar en activitats concretes o com a membres de ple dret de la Junta. Si hi esteu interessats, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Us animem a formar-ne part!